Aanscherpingen maatregelen

Beste ouder(s), verzorger(s),

 

Wij hebben net het bericht ontvangen dat de corona maatregelen voor het basisonderwijs per direct aangescherpt worden i.v.m. de oplopende besmettingen. Voor onze school vallen de aanpassingen mee. Dit komt omdat wij altijd al kritisch zijn geweest in ons handelen. We willen de volgende aanpassingen alvast met jullie delen:

Kinderen met klachten blijven thuis. Heeft een kind last van keelpijn, hoesten, koorts, buikpijn, hoofdpijn of benauwdheid dan blijft het kind thuis. Geadviseerd wordt om dan te testen.

Alle volwassenen houden 1,5m afstand. Dit geldt voor teamleden, maar ook voor ouders op het schoolplein.

Ouders en/of verzorgers komen niet in de school, tenzij het niet anders kan. De tenzij gaat altijd in overleg met de directie van school.  Dit betekent ook dat de bibliotheek op school gesloten zal blijven.

Er komen geen externen in de school bij een viering e.d.

Als iemand in het gezin Corona heeft, dan gaat het hele gezin in quarantaine. Dit geldt voor iedereen dus ook voor de teamleden van de school.

Verder blijven wij natuurlijk onze handen wassen, gebruik maken van onze elleboog bij niezen en hoesten en blijven we ventileren.

Deze bijzondere tijd roept bij iedereen vragen op. Mochten er vragen zijn dan horen wij deze graag.

 

Met vriendelijke groet,

Team Westwijzer

 

PS. Geen zorgen over het Sinterklaasfeest. Deze gaat zeker door!  Wij gaan in overleg met de GGD over hoe we dit op een veilige manier kunnen laten plaatsvinden. Informatie hierover volgt op een later tijdstip.

 

 

 

 

 

corona corona